26 juli 2012

Vovven är hämtad

av min snälla chef, och han fick åka ståndsmässigt. Nu har han det hur bra som helst med sin hund kompisar.
Och vi har anlänt ett varmt Rom, kan meddela att det är 30 gr just nu och kl är 17.30!!!

25 juli 2012

Pack dax

Jag ska börja packa...snart, hade jag tänkt. Men jag har så svårt att komma igång med det, jag har alltid ångest över vad jag ska ha med mig. Antingen har jag packat för mycket eller annars för lite. Och det är ju bättre med för mycket...hur gör ni, när ni ska resa bort?

Bärplockarna

Jag läser om dom Bulgariska bärplockarna som kommit hit i tron att dom ska få jobb med att plocka bär.
Men det är en sak jag inte fattar och inte har lyckats läsa mig till någonstans, VEM (!!!) är det som lockar hit dom. Alltså han/hon skulle man ju vilja säga några väl valda ord till. Nog borde väl vi välmående svenskar kunna sätta dom på ett plan hem??

http://mobil.aftonbladet.se/a/www/15165194

22 juli 2012

Tiden går fort

Men troligen inte för dom som upplevt det tragiska på Utöya för ett år sen.
Jag minns exakt vart jag befann mig den dagen, vi hade precis landat på Landvetter efter en vecka i NY. Det enda man hörde då var att någon sprängt en bomb i Oslo och att säkerheten höjts. Resten hörde vi senare under dagen. Idag tänker jag på
alla dom som miste någon där på ön.

21 juli 2012

17 juli 2012

Vad håller jag på med...?

Ja, nu har jag äntligen börjat min semester, och vad gör jag?
Jo, jobbar lite fast hemma då. Bara för att man har semester från det ena jobbet ska man ju inte tro att man får det från det andra. Hur kunde jag va så dum och tro det. Smällar man får ta som anställd och egen företagare...
Jag hoppas ni andra har det bra i alla fall, trots vädret.

13 juli 2012

1:a dagen på

Semestern tog jag en tur hit ..
Det funkar ju bra när man bara har en timmes resa dit. Fattar inte att jag inte gör det oftare bara.

12 juli 2012

Jag njuter

av det goda i livet just nu.
Och försöker ta reda på vad vi ska göra i Rom om två veckor.
Någon som har något bra tips att dela med sig av? Saker man borde göra/saker man inte bör göra. Ja,ja Colloseum, Vatikanen och Fontana di Trevi, det vet jag ju redan. Nej jag menar lite andra tips sånt som inte står i böckerna.
Någon bra restaurang el. bra affär, ja, typ sånt! Kom igen nu...

Äntligen!!!!

Nu har den börjat, jag tror det blir ett
glas vin ikväll. Det kan man väl??
Fast det bara är torsdag;-)

Nedräkning...

har börjat, bara 8 timmar kvar till semester!!!
Åh vad skönt det ska bli.

8 juli 2012

Bröllopsdag

Idag har vi firat Hampa Bröllop = 23 år, och tänk jag tycker det känns som det var igår. Vi började dagen med mys här hemma på altanen i lugn o ro.
Sen for vi in till stan (Gbg) och började först med att strosa runt i Trädgårds Föreningen, väl värd ett besök nu när alla blommor står i all sin prakt. Därefter hade vi bokat bord på det hippaste stället för tillfället dvs Clarion Post Hotell. Oj vilket vackert ställe där hade man inte snålat med slantarna.
Det blev först en fördrink en "Fuzzy Black Berry Sauer" oj, det var nog den godaste drinken jag druckit tror jag, där måste jag nog googla fram receptet . Sen blev det deras Räkmacka och jag säger bara BIG och såå GOOD.
Här i Götet är annars Heaven 23 kända för sin King Size Räkmacka, men den här var bättre.
Vi har haft en härlig dag och nu hoppas vi på minst lika många år till tillsammans.

6 juli 2012

Tempur kudd test.

Jag har hört att Tempur kudden ska vara så himla bra. Så jag blev jätteglad när jag sist var hos min massör och hon säger att jag kan ta hem två olika och testa hemma i lugn o ro. Sagt och gjort, jag har sovit två nätter vardera på dom. Den vänstra provade jag först, jag sov inte på två nätter och den högra provade jag därefter följande två nätter. Nästan lika illa då. Alldeles för hårda. Så Nej Tack till Tempur, det passar inte mig. Någon av er som har provat dom? Har ni något bra förslag till en som ska byta kuddar och gärna vill ha en fastare kudde?

5 juli 2012

Frisk luft

.. var det inte gott om idag.
Jag har i alla fall trots värmen kämpat mig igenom en joggingtur på 5 km och dessutom ett gympa pass på en timme med Friskis & Svettis. Nu är jag nöjd!

Dessa Greker!!

4 juli 2012

Jag fick inte följa med...

Det är inte utan att man är lite avundsjuk, på grabbarna som åker till PowerMeet i Västerås. Jag vill också...javisst ja, jag är inte 20 längre nej..hmm!
Oh, javisst ja jag är ju hans mamma ja!

1 juli 2012

Utställning

Idag var support till bästa vännen, när hon ställde ut sin hund för första gången. Någon pall placering blev det inte denna gången men vad gör väl det huvudsaken är att man har roligt. När jag kom hem var jag efter att ha sett alla ny borstade hundar lite inspirerad ,
så det blev en rejäl genomborstning på Atlas. Han var inte så nöjd, bara glad när han var klar.