15 aug. 2012

Nytt liv?

Förr hade jag en vikt runt 57 kg, på senare tid har det sakta men säkert hänt nåt (!!!!).
Nu visar vågen på 65 kg !!!!!!
Jag känner själv att jag inte mår så bra av det varken psykiskt eller fysiskt. Alltså jag är inte tjock på något sätt men det är inte det liksom.
Ska jag t.ex sätta mig ner och knyta skorna får jag knappt ingen luft, och nu senast i Rom sväller jag upp kring vaderna som jag vet inte vad, men det är i alla fall inte skönt. För att inte tala om knäna och höfterna.
Sen svullar man ju en hel del under semestern också, med både god mat och alkoholhaltiga drycker till, nästan varje dag!! Inte bra.
Så nu har jag bestämt mig för att ta tag i problemet för det hjälper ju inte att gnälla om det ingen annan än jag själv kan göra något åt det.

Så i söndags kväll sprang jag 5 km.
Därefter satte jag mig ner och gjorde en veckomatsedel med bara LCHF
Recept, som jag sen åkte och inhandlade. Måndagens matsedel bestod av lax med grönsaker. Det smakade väl hmm så där. Det receptet sparar jag i alla fall inte...igår däremot lagades en supergod bacon gratäng med grönsaker och en god röra över. Jag ska dela med mig av det receptet
en annan dag.
Måndagen blev det en långpromenad
6,5 km i rask takt. Och igår hade jag tänkt ta en cykeltur men när jag kom hem hade sonen lånat min cykel, så det blev en löprunda på 5 km igen.

Nu gäller det bara att fortsätta på det här spåret. Det måste gå...och ni hjälper väl till att puscha mig? Va?

3 kommentarer:

 1. Det här klarar du!
  Vi kan hjälpas åt att peppa varandra!

  SvaraRadera
 2. Wow! Bra jobbat!
  ja,man har verkligen fått några semesterkilon extra...jag är glad att jag har ett jobb som gör att jag inte hinner äta på nätterna, och nu är jag igång med mera träning igen, och så får man tänka på vad man stoppar i sig.
  Så nu sitter byxorna mer lagom hårt igen...

  SvaraRadera
 3. Klart vi kan hjälpas åt med LCHF-kost, motion och saknaden efter barnen. Vi kämpar på!

  SvaraRadera