5 nov. 2013

Om Yvonne Ryding, GeKås, Halloween, och att umgås.

I torsdags ringer yngsta och säger att han är på väg hem (över helgen) till Göteborg och undrar om jag kan komma och hämta honom?
Åker ner till Centralstationen för att hämta honom men det enda jag fick med mig hem var hans väska (!).

Vilken tjugoåring vill umgås med mamma liksom? Nej han skulle ut o Halloweena (heter det så?) med sina kompisar förstås. Och självklart ska han det, men lite snopet var det.

Så jag fick snällt vända hemåt i kvällen utan son.

Väl hemma kommer jag på, då jag ser en del barn utklädda som ringer på dörrar och säger "Bus eller Godis?" att jag inte har en endaste liten godisbit eller peng hemma.
Det där har jag slutat tänka på numera eftersom vi inte firar Halloween längre det var ju för ex antal år sedan som vi gjorde det. Och vi kan liksom inte låtsas att vi inte är hemma eftersom Atlas skäller direkt när det ringer på dörren så jag tänkte att jaha, det får väl bli "Bus" då, men jag hade tur för ingen kom och ringde på här (undrar om man går under namnet Sur-kärring eller nåt?).

På fredagen åkte jag med vänner på en shopping tur till Glädjeriket Ullared. Jag älskar att gå där, efter nio och en halv timma var vi klara för att åka hem. En del fattar inte att vi kan gå där så länge men det har jag inga problem med. Fredag kvällen slutade hemma klockan halv tio och klockan tio kom mannen som också jobbar i Norge hem. Hur länge kan ni gå i Ullared?

I lördags hämtade jag ut ett litet paket som kommit innehållande en del av Yvonne Rydings produkter.
Jag har tidigare använt hennes deodorant, men nu köpte jag även en body lotion och en dag kräm.
Hennes produkter doftar så ljuvligt och dessutom har dom bra priser. Någon annan som testat?

Sen firade vi en liten släkting, lilla Idun på hennes 2-års dag.
Tyvärr glömde jag fota henne men sötare unge får man leta efter.

Söndagen inleddes med att skjutsa sonen till Centralstationen, han skulle tillbaka till Norge igen.

Och här hemma pågick storstädning resten av dagen. Mannen var så himla duktig som gick runt och tvättade alla fönster både in och ut vändigt! Skönt nu är det gjort! Nu ser man ut igen.

I går morse var det dags för mannen att åka tillbaka till Norge och själv skulle jag också jobba.

Men igår kväll kom jag äntligen iväg till gymmet och fick tränat lite, det kändes så himla gött.

Ha det gott!

3 kommentarer:

 1. Som tur var så köpte maken lite godis till Halloween, men det ringde bara på dörren en gång, skönt, jag gillar inte det där "bus eller godis"! Har fått ägg kastat på fönstren. Ullared har jag aldrig varit till, och har ingen längtan till heller :-). Däremot har jag provat Y Rydings dag och nattcreme, de doftar verkligen ljuvligt och är underbara i konsistensen! Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Inte en mänska ringde på här hemma, GeKås har klarat sig utan mig hittills och Yvonnes grejer har jag aldrig testat heller!
  Vad underbart med rena fönster! De är galet smutsiga hos mig nu! Sand, salt och barkmjöl i en härlig blandning :-)

  Tack för fina ord hos mig - ja, jag är superstolt!! <3

  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Nästa fredag åker jag o döttrarna till Ullared när vi slutat skola och jobb, kanske är nere vid 16.30/17 sen stänger dom väl 20.00 Det är ungefär vad jag orkar med innan jag får spatt ;-)
  Kram

  SvaraRadera