2 feb. 2014

Vilken helg!

Startade från Göteborg strax efter halv elva då jag först hade hämtat upp för mig tre helt okända ladies, nämligen läsarna Helena och Ulrica samt bloggaren  Wacko-Vick alias Fitterbittan
Wacko Vic heter egentligen Victoria och det var hon som hade med sig barnvagnen som skulle överlämnas till en annan tjej som kom med bussen från Stockholm.
Vi anlände ungefär vid halv tolv - tolv tiden och två av oss gick först och tog en lunch.
Nu var vi redo att inta Ge-Kå, sagt och gjort vi gick där inne till strax före sex då dom skulle stänga för dagen. Snabbt upp på hotellrummet och svidade om och sen väntade trevligheter inne på Harrys i Ullared.
Kvällen gick rasande fort och halv tolv orkade i allafall inte jag mer, då fick min kudde sällskap.


Det har varit en så rolig och trevlig helg tillsammans på
Monas Universums och Magdalena Graafs bloggresa.


Bilderna är tagna med min mobil och är tyvärr inte så skarpa ser jag nu.

Glad Atlas med ny leksak.

4 kommentarer:

 1. Tack förm den eminenta skjutsen än en gång. Vad trevligt vi hade det, undantaget mitt lite sämre mående på natten och igår. Jag dök i säng, sov 3 timmar, var uppe och åt lite och somnade igen kl 22 och sov hela natten. Hoppas att du har klarat dig fast det verkar ju inte som att det var något smittsamt.

  SvaraRadera
 2. Du verkar haft en toppenhelg! Så roligt att träffa andra bloggare :)
  ..och att få träffa Monas universum och Magdalena Graaf! Antar att de är lika trevliga som de verkar vara på sina bloggar!

  Angående mitt jympapass så har vi inget tvång att byta pass varje termin,men många gör det,liksom jag. Man tröttnar faktiskt själv på musiken efter ett tag,då är det kul med något nytt!
  kram!

  SvaraRadera
 3. Ååå, ni rumlade loss i Ullared! Häftigt. Tänk att det finns ett Harrys där också! Smart idé!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Ja shoppa loss med över hundra tjejer på Gekås kan bara bli galet kul. Synd att vi inte var där samtidigt hade varit kul att ses. Ha en mysig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera